Biomar on edelläkävijä

Erilaiset rehuseokset ovat kovaa valuuttaa maailmalla, eli toisin sanoen niitä kehitellään ja tutkitaan säännöllisesti ennen käyttöönottoa. BioMar toimii maailman johtavana rehuseosten valmistajana noin 45 erilaisille kala- ja katkarapulajeille. Rehuntuotantoa on parhaillaan yli 80 maassa, joten BioMar on todellinen asiantuntija alallaan. Kalastus, jota BioMar-konsernin tuotanto palvelee on erittäin suosittua ja tärkeä elinkeino lähes kaikkialla maailmassa, myös Suomessa.

BioMar -yhtiö pähkinänkuoressa

Paikalliset Tanskalaiset kalankasvattajat perustivat BioMar-yhtiön vuonna 1962. Yhtiö on panostanut kestävään vesiviljelyalan kehittämiseen alusta asti. BioMar -yhtiön toimenkuvana on auttaa asiakkaitaan tuottamaan maukkaita ja terveellisiä tuotteita. BioMar puolestaan tuottaa ravitsevaa ja turvallista vesiviljelyrehua, jossa ympäristövaikutukset ovat vähäiset. BioMar on tunnettu ja kansainvälinen yhtiö, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla testattua rehua todistettuine tuloksineen, jotta asiakkaat voivat keskittyä oman alansa tuotteisiin. Kansainvälisen BioMar-konsernin tärkein tehtävä on kestävien ratkaisujen tarjoaminen vesiviljelyteollisuuteen. BioMar-rehutehdas valmistaa 75 -prosenttisesta kierrätysmuovista rehuseoksiin käytettäviä säkkejä.

BioMar ja Ympäristövaikutusten minimointi

Yrityksille kestävyyden tavoittelu edellyttää aina ihmisten tarvitsemien tuotteiden ja palveluiden tyydyttämistä niin, että luontoa ei vahingoiteta missään vaiheessa tuotantoprosessia. BioMar-konserni kehittää niin globaalia vesiviljelyä kuin entistä innovatiivisempia rehuratkaisuja. Uusi pakkausmateriaali on saatavilla 20 kg:n ja 25 kg:n rehusäkkeihin pakattuna. Tuotekehittelyn välissä on tutkijoidenkin mukavaa välillä rentoutua ja päästä pelaamaan vaikkapa suosikkipelejään.

Nettikasino kolikkopelit tarjoaa paitsi laajan ja monipuolisen pelivalikoiman, myös turvalliset rahansiirrot ja kotitutukset verkossa. Asiakkaalle on lisäksi tarjolla huikeita bonuksia ilmaiskierroksineen.

BioMar -yhtiön tavoitteena on kierrätysmateriaalin osuuden lisääminen lähitulevaisuudessa. Yhtiön kehittelemä uudenlainen, luontoystävällinen muovikalvo sisältää viisi erilaista kerrosta ja sisimmäinen kerros on valmistettu uudesta ympäristöystävällisestä muovista. BioMar-konsernilla on jatkuvasti monia aloitteita, jotka on kehitetty palvelemaan tunnettuja YK:n kestävän kehityksen mukaisia ja maailmanlaajuisia tavoitteita. BioMar julkaisee vuosittain toiminnastaan kestävän kehityksen raportin. Avoimen, selkeän raportin avulla yhtiö tekee toiminnastaan näkyvää sekä asiakkaille että kaikille sidosryhmille. BioMar-konsernilla on ollut jo vuosien ajan kaikessa toiminnassaan vahva sitoutuminen vastuullisten ja kestävien ratkaisujen kehittämiseen ja toteuttamiseen. Kestävää kehitystä halutaan toteuttaa tuotteen kehittelyn alusta aina logistiikkaan ja tavaran luovuttamiseen asti. BioMar antaa vuosittain omat tiedonantonsa GRI G4 -viitekehyksen mukaan.